Олег Данченко ухвалив рішення завершити професійну кар’єру

Захисник луганської “Зорі” Олег Данченко ухвалив рішення про завершення професійної кар’єри гравця.

“Я ретельно все зважив, і прийняв рішення закінчити професійну кар’єру. Мені говорили, що шанси хороші, але наші медики мене не допускають: вони не знають, як правильно діяти в таких ситуаціях.

Я багато разів ставив собі питання – чи можна більш детально перевірити організм, щоб отримати більш повну картину. На жаль, але практика показала, що у нас немає хороших лікарів, або мені не пощастило знайти таких. Що ж, життя не закінчується, значить так було призначено і попереду інший цікавий етап”.

Олег Данченко у 2022 році повернувся до України після кількох років виступів за кордоном (у тому числі й у росії). Він видав сильну осінь-2022 у “Зорі” і навіть визнавався найкращим гравцем команди у першому колі. Однак на початку 2023 року Олег на тренуванні переніс інфаркт і надовго вибув із ладу.

Спочатку клубні лікарі “Зорі” не допускали Данченка до тренувань та занять у загальній групі. Попри це луганчани в липні оформили повноцінний перехід гравця з “АЕКу”.

У сезоні 2023/24 Данченко провів 14 матчів за “Зорю” у всіх турнірах, відзначившись одним асистом. Луганський клуб завершив чемпіонат на десятому місці, набравши 32 очки у 30 турах.

Читайте також: