У Кам’янському визначились призери чемпіонату міста з футболу серед наймолодших

У Кам’янському визначились переможець та призери Відкритого чемпіонату міста з футболу серед дітей 2014-2015 років народження.

14 червня на полі з міні-футболу на базі ДЮСШ №2 відбулися заключні матчі за друге та третє місця чемпіонату між командами “АФК”, тренера Олега Іванова, “Металург”, Віктора Шевченко та Царичанки, Миколи Романова.

Ці матчі видалися особливо напруженими, адже точилася фінальна боротьба. Першими зіграли команди Царичанки та “АФК”. Гра видалася напрочуд жвавою та непередбачуваною. Гравці атакували та забивали. Проте команда гостей виявилася сильнішою, адже пропустила чотири м’яча, а забила шість.

Та на жаль продемонструвати таку ж майстерність у другій грі з командою “Металург” не вийшло. Гості не забили жодного м’яча, а пропустили – два. Таким чином, “Металург” посів друге місце чемпіонату, а “Царичанка” – третє. Перше місце за кількістю набраних очків дісталося ДЮФШ “Надія”.

Тренер ДЮСШ Царичанки Микола Романов подякував управлінню молоді та спорту Кам’янського за організацію чемпіонату. Його вихованці займаються футболом майже два роки і показали непогані результати, проте, каже тренер, їх чекає робота над помилками.

– Ми залюбки приїжджаємо до Кам’янського пограти у футбол, – зазначив тренер. – Відіграли Відкритий чемпіонат міста з футболу серед дітей 2010-2011 років народження, де посіли третє місце, а також брали участь у чемпіонаті серед дітей 2012-2013 років народження. Все пройшло на вищому рівні, гарне суддівство, зручне поле. Всі гравці були задоволені і нагороджені. З нетерпінням чекаємо нових матчів!

Нагороджувати юних футболістів будуть 28 червня, у День Конституції України. Про це розповів начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк.

– Усі матчі зіграні, діти показали чудові ігри та неабияку майстерність, – зазначив Е.Коряк. – Тепер на них чекає нагородження, яке відбудеться 28 червня. Та перед цим проведемо футбольний турнір, аби юні спортсмени мали можливість ще пограти і тримати себе у спортивній формі.

Святковий турнір та нагородження відбудеться на базі ДЮСШ №2 о 17:00.

Підсумкові результати:

  • 1 місце – ДЮФШ “Надія”, тренера Миколи Голіка,
  • 2 місце – “Металург”, тренера Віктора Шевченко,
  • 3 місце – ДЮСШ Царичанка, тренера Миколи Романова.

Також вітаємо з гарними результатами команди “АФК” на чолі тренерів Вадима Гринчака та Олега Іванова.

Фотографії з події