Швейцарія забиває, а Німеччині скасували гол: як пройшов перший тайм 3-го туру Євро-2024 (відео)

У неділю, 23 червня, у німецькому Франкфурті-на-Майні, на полі стадіону “Дойче Банк Арена” проходить поєдинок 3-го туру групового етапу чемпіонату Європи-2024 у рамках групи A, у якому змагаються Швейцарія та Німеччина.

Матч видовищний. А турнірне становище команд робить його ще більш інтригуючим. Німці з ходу набрали шість очок і гарантували собі місце у плей-офф після двох турів. Але залишається питання, де вони фінішують. Адже Швейцарія взяла чотири очки і у разі перемоги обжене господарів Євро. Перше місце дає шанс на більш сприятливого суперника у 1/8 фіналу.

Гра почалася у цілому з потужних атак німців, і от на 17-й хвилині Зоммер пропустив у ближній удар Андріха з лівого флангу з-за меж штрафного, гол. Але його скасували, бо Мусіала під час прострілу з лівого флангу до центру штрафного перед голом в’їхав у ноги супернику.

А от вже на 28-й хвилині забиває Швейцарія. Фройлер віддав пас на Ндоя, а той у дотик переправив м’яч у ворота Нойєра.

Склад команд

Швейцарія: Зоммер – Родрігес, Аканджі, Шер – Ебішер, Джака, Фройлер, Відмер – Рідер, Ндоє – Емболо.

Запасні: Мвого, Кобель, Стергіу, Ельведі, Закарія, Окафор, Штеффен, Цубер, Цезігер, С’єрро, Варгас, Дуа, Шакірі, Яшарі, Амдуні.

Німеччина: Ноєр – Міттельштедт, Та, Рюдігер, Кімміх – Кроос, Андріх – Вірц, Гюдоган, Мусіала – Гаверц.

Запасні: Бауманн, тер Штеген, Раум, Гросс, Фюллькруг, Фюріх, Мюллер, Беєр, Шлоттербек, Антон, Сане, Генріхс, Кох, Джан, Ундав.

Арбітр: Даніеле Орсато (Чіо, Італія).

Читайте також: