“Динамо” та “Партизан” зіграють у матчі-відповіді відбору на ЛЧ без глядачів

Матч-відповідь між “Динамо” з Києва та “Партизаном” у відборі до Ліги чемпіонів відбудеться без уболівальників. Це стало відомо після оприлюднення рішення УЄФА, яке було прийняте минулого року після застосування санкцій проти белградського клубу.

У вересні 2023 року “Партизану” було заборонено проводити два наступних матчі у європейських кубках з присутністю глядачів, один з яких — умовно.

У постанові зазначається, що УЄФА покарала “Партизан” за дискримінаційну та расистську поведінку вболівальників. Штраф було застосовано в результаті минулорічного відбіркового поєдинку до Ліги конференцій проти датського “Норшелланна”.

Матч з “Норшелланном” залишається останнім для “Партизана” у поточному сезоні європейських кубків. Клуб з Белграду пройшов до кваліфікації Ліги чемпіонів, посівши друге місце у чемпіонаті Сербії.

“Динамо” і “Партизан” зіграють у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів згідно з результатами жеребкування. Перша гра відбудеться 23-24 липня в Києві, а матч-відповідь — 30-31 липня в Белграді.

Читайте також: