Енді Руїс: “Гвоздик був сильним, але Бенавідес добре провів бій і зробив свою справу”

Колишній чемпіон світу у хевівейті Енді Руїс прокоментував бій українця Олександра Гвоздика з американцем Давидом Бенавідесом за вакантний титул тимчасового чемпіона WBC.

“Здається, що я дивився цей бій із четвертого раунду. Але Бенавідес зробив свою справу. Його суперник був сильним, він здатний тримати удар, але Бенавідес добре провів бій.

Що робити Бенавідесу – залишатися в напівважкій вазі або повертатися в другу середню заради бою з Канело? Я думаю, що у будь-якому випадку це буде чудово. Це був добрий досвід для нього, добрий бій, складний суперник. Але Девід зробив свою справу. Головне, що він здобув перемогу”.

Нагадаємо, у ніч на 16 червня Бенавідес завдав Гвоздику другої поразки у професійній кар’єрі. У титульному поєдинку, що відбувся у Лас-Вегасі на Гранд Гарден-арені, американець переміг одноголосним рішенням суддів.

37-річний Гвоздик зазнав першої поразки після свого повернення на ринг у лютому 2023 року. Раніше, у 2020-му, українець завершив кар’єру, але потім вирішив повернутися до професійного боксу. З 2016 до 2019 року він володів титулом чемпіона світу за версією WBC у напівважкій категорії. У 2012 році Олександр став бронзовим призером Олімпіади.

Читайте також: