Грандіозне повернення Макгрегора в октагон опинилося на межі зриву

Запланований на 29 червня у Лас-Вегасі головний поєдинок шоу UFC 303 між Конором Макгрегором (22–6) та американцем Майклом Чендлером (23–8) стає все менш імовірним.

“Минулого тижня тривога за івент почала потроху минати. І вже до середи не було навіть розмов про можливу заміну. Здавалося, нічого не заважає проведенню бою. Чендлер дав інтерв’ю, в якому заявив, що поєдинок точно відбудеться.

У суботу UFC знову повернувся до промоції події. І ось все знову повторюється. Я отримав відразу кілька підтверджень про те, що боси промоушну почали шукати варіанти на випадок можливої ​​заміни.

Насправді схоже, зараз навіть більше песимізму, ніж минулого тижня, після того, як Конор скасував дублінську прес-конференцію в останню хвилину. Але ми ще не вийшли з лісу нерозуміння. Це ще не все, і, сподіваюся, остаточна відповідь так чи інакше буде найближчим часом”, – написав інсайдер Аріель Хелвані на своїй сторінці в соцмережі X.

Нагадаємо, востаннє Макгрегор виходив у октагон ще у липні 2021 року. Тоді у бою з Дастіном Пор’є ірландська суперзірка зламав ногу.

Читайте також: