Лунін близький до продовження кар’єри в “Реалі”: з’явилися деталі нового контракту

Мадридський “Реал” запропонував українському воротареві Андрію Луніну контракт до 2029 року. Про це повідомили журналісти іспанського шоу El Partizado de COPE.

За даними ЗМІ, 25-річний голкіпер наразі розглядає різні можливості для продовження своєї кар’єри в Мадриді і може розглянути деякі пропозиції щодо трансферу.

Поточний контракт Луніна дійсний до кінця сезону 2024/25. У лютому футболіст заявив, що очікує нову пропозицію від “Реала” щодо продовження співпраці.

Під час травми першого воротаря команди Тібо Куртуа, Лунін провів рекордний сезон у складі “Реала”, відігравши 31 матч у всіх турнірах, з них вісім у Лізі чемпіонів.

Відігравши всі шість поєдинків у плей-оф, через травму та відновлення Куртуа, Лунін не зміг взяти участь у фіналі Ліги чемпіонів проти “Боруссії” з Дортмунда (2:0). Для українського голкіпера це вже другий титул Ліги чемпіонів за його перебування у “Реалі”.

Наразі Лунін знаходиться в тренувальному зборі збірної України, готуючись до Євро-2024. Перед початком цього континентального турніру, воротар взяв участь у товариському матчі “синьо-жовтих” проти Молдови. Команда здобула перемогу з рахунком 4:0.

Читайте також: