Збірна України з артистичного плавання здобула дві нагороди на третьому етапі Кубка світу

З 31 травня по 2 червня у Маркемі (Канада) проходив третій етап Кубка світу з артистичного плавання. Збірна України на цих змаганнях виборола дві нагороди.

Так, маємо “золото” в акробатичній групі. Переможцями з результатом 244.4834 бали стали: Іванна Бурба, Амелія Волинська, Олександра Горецька, Марія Здоровцова, Аліса Кулик, Єлизавета Лимар, Ангеліна Овчиннікова, Валерія Тищенко. “Срібло” — у команди Китаю, “бронза” — у представниць Канади.

Для більшості наших спортсменок (крім Горецької, Овчиннікової та Тищенко) ці змагання стали дебютними серед дорослих і одразу переможним.

Владислава та Марина Алексіїви здобули “бронзу” змагань. За свій виступ у довільному дуеті сестри отримали оцінку 242.1772 бала. Це їх друга у цьому році медаль на етапах Кубка світу, після “срібла” в Парижі.

Завдяки цим двом нагородам Владислава та Марина Алексіїви з п’ятим результатом увійшли до числа 12-ти найкращих дуетів, які змагатимуться у Суперфіналі Кубка світу. Він відбудеться з 5 по 7 липня в угорському Будапешті.

Читайте також: