Наймасовіша гра в шахи: Дніпропетровщина встановила національний рекорд

З 28 по 29 травня в Дніпрі пройшов ІІ шаховий фестиваль “Стратегія незламних”.

Змагання зібрали більше 600 учасників з усієї Дніпропетровщини, що стало національним рекордом. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

“Ми провели наймасовішу гру у шахи. Одночасно до інтелектуальних поєдинків стало 648 учасників. З усього регіону вони з’їхалися на другий фестиваль “Стратегія Незламних”. Більшість серед них – це діти. Доєдналися й дорослі. Цивільні, діючі оборонці та ветерани, які стали амбасадорами проєкту #ТитаниUA”, – зазначив Лисак.

Він зазначив, що такі події важливі, вони підбадьорюють та заохочують не зупинятися, розвиватися, не дивлячись на війну, досягати цілей. А шахи ще й вчать мислити стратегічно. Прораховувати все на декілька кроків вперед. Потрібне вміння, яке згодиться у житті.

“Тож дякую всім, хто допоміг зібрати таку круту компанію. Разом – непереможні. І обов’язково поставимо “мат” своєму противнику”, – підсумував Лисак.

На фестивалі був передбачений чималий призовий фонд – 300 000 тисяч гривень та інші цінні призи.

Наймасовіша гра в шахи: Дніпропетровщина встановила національний рекорд Наймасовіша гра в шахи: Дніпропетровщина встановила національний рекорд

Читайте також: