Ф’юрі офіційно увів у дію пункт про реванш з Усиком: де та коли відбудеться бій

Керівник промоутерської компанії Top Rank, Боб Арум, заявив, що Тайсон Ф’юрі офіційно підтвердив свій намір здійснити реванш з абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі, Олександром Усиком.

Він повідомив, що поєдинок запланований на кінець 2024 року або на початок 2025 року в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Арум також висловив свої сумніви щодо перемоги Усика у першому поєдинку проти британця. Він впевнений, що “Циганський король” зможе здобути перемогу над українським суперником у реванші.

“Є умова про реванш, і Тайсон нею скористався. Цей бій відбудеться або наприкінці цього року, або на початку наступного. Він знову пройде в Ер-Ріяді, як це передбачено у контракті, який підписали обидва боксери.

Перший бій був захопливим та спірним. Багато хто вважав, що Тайсон заслуговував на перемогу, деякі вважали, що перемагав Усик.

Подивимося, що станеться у реванші. Я впевнений, що цікавість буде великою. Незалежно від результату, мені б хотілося побачити Тайсона, який, на мою думку, здобуде перемогу у реванші”, — сказав Арум у інтерв’ю для talkSPORT.

Нагадаємо, у ніч на 19 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114) у головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді.

Читайте також: