Майк Тайсон відчув нездужання під час перельоту з Маямі до Лос-Анджелеса

Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Майк Тайсон (50-6, 44 КО) відчув нездужання під час авіаперельоту з Маямі до Лос-Анджелеса.

Як повідомляється, у 57-річного ветерана боксу “з’явилася нудота та запаморочення через загострення виразки за 30 хвилин до приземлення”. На щастя, довго це не тривало, і вже незабаром із Залізним Майком було “все чудово”, як офіційно заявили його представники.

Нагадаємо, 20 липня Тайсон проведе бій з відомим YouTube-блогером і боксером Джейком Полом (9-1, 6 КО). Івент відбудеться на арені AT&T Stadium у місті Арлінгтон, штат Техас, США. Повідомлялося, що департамент ліцензування та регулювання Техасу (TLDR) вимагатиме від Майка проходження спеціальних медичних тестів, щоб допустити можливість його участі у поєдинку за професійними правилами боксу.

Спочатку передбачалося, що поєдинок Тайсона та Пола буде проведено як виставковий бій, проте відбудеться за стандартними правилами боксу. Згодом бій офіційно набув професійного статусу.

30 червня Залізному Майку виповниться 58 років. У листопаді 2020 року Тайсон провів виставковий бій з ексчемпіоном світу у п’яти вагових категоріях Роєм Джонсом. Поєдинок завершився внічию. В андеркарді івенту Джейк Пол нокаутував Нейта Робінсона.

Останній професійний бій Тайсон провів у 2005 році. Майк поступився технічним нокаутом у шостому раунді ірландцю Кевіну Макбрайду.

Читайте також: