“Галатасарай” став чемпіоном Туреччини

“Галатасарай” завоював 24-й в історії та другий поспіль чемпіонський титул. Для тріумфу йому вистачало нічиєї в останньому турі, але “леви” впевнено перевиконали це завдання, обігравши на виїзді “Коньяспор” – 3:1.

Наприкінці півгодини гри рахунок відкрив Мауро Ікарді. Примара інтриги остаточно була вбита відразу після перерви, коли аргентинець зробив дубль (і впевнено виграв гонку бомбардирів з 25-ма голами), і тут же Беркан Кутлу закріпив перевагу чемпіона. Все, що команда Окана Бурука дозволила супернику – це забити гол престижу і уникнути розгромної поразки.

У підсумку “Галатасарай” набрав фантастичні 102 очки (зі 114 можливих) і на три пункти випередив “Фенербахче”. “Леви” – рекордсмени Туреччини за кількістю чемпіонських титулів (24). У “канарок” їх залишилося 19.

Зазначимо, що чемпіоном Туреччини у складі стамбульського клубу став бразилець Тете – колишній вінгер донецького “Шахтаря”.

“Коньяспор”, незважаючи на локальну невдачу, зумів уникнути вильоту – його головний конкурент, “Анкарагюджю”, свій матч (“Трабзонспору”) також програв.

Читайте також: