Чемпіонат Кам’янського з футболу: “ПМГУ МПС” та “Петриківка” здобувають вражаючі перемоги у 5-му турі

У суботу, 10 червня, на стадіоні “ДЮСШ №2” пройшли дві гри 5-го туру Чемпіонату міста з футболу серед команд виробничих підприємств та аматорських колективів.

Першими зустрілися збірні ФК “Ланс” та “ПМГУ МПС”. Футболісти ПМГУ продемонстрували вражаючу гру, забивши шість голів та допустивши лише один пропущений м’яч, що призвело до переконливої перемоги з рахунком 6:1, яка стала для них вже четвертою у групі.

Сергій Черненко, капітан команди переможців, поділився своїми враженнями від матчу, зазначивши:

– Насправді, ми очікували, що гра буде досить легкою, але команда суперників першою відкрила рахунок. Це надало нам додаткову мотивацію відновити баланс сил на полі. Ми не збираємося зупинятися і продовжимо наполегливо працювати, аби досягнути успіху і в другому фінальному раунді.

У наступному протистоянні зійшлися команди “Петриківка” та “Каметсталь”. Гості з Петриківки стартували не найкращим чином, пропустивши два голи на початку гри. Проте до кінця першого тайму вони змогли відновити рахунок та перейшли до перерви з нічиєю 2:2.

Другий тайм видався менш результативним, проте не менш напруженим до останньої хвилини. “Петриківка” проявили справжню міць та волю до перемоги, здобувши першість з рахунком 4:3.

Фотографії з події