У Кам’янському пройшов турнір зі стрітболу серед аматорських команд

23 травня в Центральному парку Кам’янського пройшов турнір зі стрітболу серед аматорських колективів. Організаторами виступив міський центр “Спорт для всіх”.

На турнір зібралися 11 команд вікової категорії 15 років і старше. Учасників турніру, які на початку заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв України, привітав начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина.

– Вітаю усіх учасників з сьогоднішнім святом спорту! За доручення міського голови Андрія Білоусова, хочу побажати вам отримати задоволення від гри, спілкування між собою та здобутих результатів. Велика вдячність міському центру “Спорт для всіх” за організацію таких чудових заходів, а також захисникам та захисницям, які щодня боронять нашу державу. Слава Україні, – наголосив А. Івашина, – Нагадаю, що усі міські комунальні заклади культури та спорту є безкоштовними для нашої молоді. Якщо у вас виникнуть будь-які непорозуміння, звертайтеся до управління молоді та спорту, ми особисто втрутимося та розглянемо ці питання.

За словами директора міського центру Наталії Соломоненко, турнір зі стітболу проходить у нашому місті вже не вперше.

– Кожного літа у парках Камʼянського ми проводимо різноманітні змагання та конкурси з різних видів спорту, включаючи стрітбол. Дуже приємно спостерігати, як молодь зростає прямо у нас на очах та стає більш досвідченою, адже деякі з хлопців приймають участь у наших турнірах ще з самого дитинства, – зазначила Н. Соломоненко.

Команди зіграли за коловою системою. Найцікавіше було у фіналі, де за перемогу змагалися 4 найсильніші колективи.
З рахунком 14:4 перемогу святкувала команда “СНЮСІКІ”, другими стали “Дід і онуки”. Переможці та призери були нагороджені медалями і дипломами та кубками.

Читайте також: