Промо бою Ф’юрі – Нганну отримало нагороду Sports Emmy Awards

Промо бою вже екс-володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі та екс-чемпіона світу UFC Френсіса Нганну отримало нагороду Sports Emmy Awards.

Дане промо тріумфувало в номінації “Визначне рекламне промо”. Відео обійшло рекламу фіналу НБА-2023, жіночого ЧС-2023 з футболу, анонс Кубка Стенлі та промоутерської компанії Golden Boy.

Нганну програв рішенням суддів чемпіону WBC Тайсону Ф’юрі у своєму першому бою за правилами боксу. Камерунець справив гарне враження на тлі чинного володаря чемпіонського титулу, відправивши Циганського короля в нокдаун і завдавши кілька розтинів британцю.

Френсіс далі провів бій з Ентоні Джошуа, проте він пройшов за іншим сценарієм. Нганну програв Ей Джею нокаутом у другому раунді. Френсіс кілька разів побував у нокдауні, а після чергового удару Ентоні суддя зупинив бій.

Читайте також: Усик – Ф’юрі: транслятори недорахувалися понад мільярд доларів

У ніч на 19 травня Ф’юрі зазнав першої поразки у професійній кар’єрі в поєдинку з Олександром Усиком, який пройшов на Kingdom Arena в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Перемогу було присуджено українцю окремим рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113. Таким чином, Усик став абсолютним чемпіоном світу у хевівайті, зібравши п’ять поясів – WBA/WBO/IBF/IBO/WBC.