“Його вже підписано, тож він станеться”: Френк Воррен про бій-реванш Усик — Ф’юрі

Промоутер Тайсона Ф’юрі, Френк Воррен підтвердив, що британець має намір провести реванш з Олександром Усиком після поразки в поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Про це він розповів у коментарі для talkSPORT.

Нагадаємо, 18 травня Усик завдав Ф’юрі першої поразки в його кар’єрі. Українець переміг роздільним рішенням суддів і став першим боксером в історії надважкої ваги, який об’єднав одразу чотири основних пояси чемпіона світу.

Про погоджений реванш між Усиком та Ф’юрі стало відомо ще минулого року. Бій заплановано на жовтень цього року, але без титулу IBF на кону.

Попри слова Ф’юрі після бою про невизначеність щодо своїх майбутніх планів, Воррен переконаний, що реванш відбудеться.

“Він відновлюється. Ф’юрі налаштований на реванш. Його вже підписано, тож він станеться,” — заявив Воррен.

Усик захищатиме новоздобутий пояс WBC, який належав британцеві з початку 2020 року. Цікаво, що титули WBA та WBO він відстоюватиме вже втретє після переходу до хевівейту.

Варто зазначити, що поясу IBF, здобутого Усиком у першому поєдинку з Ентоні Джошуа, українця позбавлять, оскільки він не встиг провести його своєчасний захист за вимогами організації. За вакантний титул змагатимуться хорват Філіп Хргович та британець Даніель Дюбуа.

До цього Усик лише одного разу проводив негайні реванші в професійному боксі — проти Ентоні Джошуа в надважкій вазі. Перший поєдинок у 2021 році завершився одностайним рішенням суддів на користь українця, а бій-відповідь у 2022-му — роздільним.

Читайте також: