Майк Тайсон розповів, чи битиметься він з кимось після поєдинку з Джейком Полом

20 липня на стадіоні AT&T в Арлінгтоні (Техас, США) 58-річний Майк Тайсон (50-6, 44 КО) повернеться в ринг і битиметься проти відомого YouTube-блогера і боксера, 27-річного Джейка Пола (9-1, 6 КО).

Це майбутнє змагання спочатку вважалося виставковим, але Тайсон наполягав на тому, щоб це було повноцінне професійне змагання, яке буде відзначене в рекордах обох чоловіків у професійному боксі, так і сталося. Бій визнали професійним.

Однак цього тижня Тайсон заявив про те, що його тіло болить, і раніше його бачили з палицею через проблеми зі спиною. Кажуть, що останнім часом боксер втрачає силу. Але він не здається і розповів, чи продовжить боксувати після бою з Полом.

“Гей, це було дуже весело. Можливо, ми зробимо це знову, так. Але чи можу я спочатку подбати про Джейка?”, – цитує Тайсона boxing-social.com

В андеркарті поєдинку Тайсон- Пол буде великий бій-реванш між Кеті Тейлор і Амандою Серрано за беззаперечний титул чемпіона в легкій вазі.

Останній професійний бій Тайсон провів у 2005 році. Майк поступився технічним нокаутом у шостому раунді ірландцю Кевіну Макбрайду. Пол у березні 2023-го нокаутував Раяна Бурленда.

Читайте також: