“Реал” розпочав переговори з Модричем про новий контракт

“Реал” розпочав переговори з півзахисником Лукою Модричем про новий контракт.

Досвідченого хорвата хоче зберегти у складі коуч “бланкос” Карло Анчелотті. Луці запропонують річну угоду – до літа 2025 року.

Чинний договір 38-річного гравця з клубом, який він продовжив минулого літа, спливає 30 червня. У хорватського ветерана вистачає варіантів продовження кар’єри, проте сам Модрич натхненний своїми останніми виступами за “Реал” і вважає, що зможе ще якийсь час бути важливою деталлю в ігровому механізмі команди Карло Анчелотті.

Лукою давно цікавляться клуби із Саудівської Аравії – зокрема, хорвату надходила пропозиція у трансферне зимове вікно. Також є варіант із поверненням у “Динамо” Загреб.

У лютому Анчелотті запропонував футболісту приєднатися до тренерського штабу “бланкос” після завершення сезону. Однак Лука ухвалив остаточне рішення про відмову, оскільки його пріоритетом залишається продовження ігрової кар’єри. Згодом італійський наставник заявив, що майбутнє Модрича – в його руках, і якість проведених ним на полі хвилин важливіша за їхню кількість.

Досвідчений футболіст цього сезону не є твердим гравцем основи “бланкос”. Тим не менш, він уже зіграв у всіх турнірах 43 матчі, забивши при цьому два голи і віддавши вісім гольових передач.

Надихаючими для Модрича стали його останні появи на полі у складі “вершкових”. Він двічі посилив гру своєї команди, виходячи на заміну у матчах 1/4 фіналу проти “Манчестер Сіті” (3:3, 1:1 та перемога по пенальті), а також провів повний матч проти “Барселони” в Ель Класіко (3:2).

“Реал”, за який сильний сезон проводить український голкіпер Андрій Лунін, достроково оформив чемпіонський титул Ла Ліги. Також команда Анчелотті зіграє у фіналі Ліги чемпіонів проти “Боруссії Д”.

Читайте також: