Ветерани волейболу з Кам’янського стали бронзовими призерами всеукраїнських змагань

Кам’янські спортсмени-волейболісти посіли третє місце на всеукраїнських змаганнях.

З 2 по 10 червня у Хмельницькому проходять Х літні Всеукраїнські ігри ветеранів фізичної культури та спорту пам`яті М.М. Баки з волейболу та Кубку України з волейболу серед ветеранів.

В змаганнях беруть участь чоловічі команди в категоріях 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+, 75+, 80+ та жінки в категоріях 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+. Усього – 80 команд з різних куточків України.

Чоловіча команда з Кам’янського виборола “бронзу” змагань. Також вдало виступила жіноча команда збірної Дніпропетровської області “Темп”, до складу якої увійшло двоє кам’янчанок.

Наша команда змагалася в групі з волейболістками із Запорізької області, Хмельницького і міста Глухів, Сумської області, в категорії 40+. Матчі проводилися по коловій системі.

В результаті, “Темп” виграла одну зустріч з командою  “Сумчанки”, і посіла третє місце.

Ветерани волейболу з Кам’янського стали бронзовими призерами всеукраїнських змагань

Бронзові медалі отримали дівчата: кам`янчанки Тетяна Борис і Ніна Петренко, тернівчанки Ольга Корсун, Лариса Понкратова (капітан), а також представниці Кривого Рогу – Ольга Кухтіна, Наталія Водолазька, Анна Арешіна, Вікторія Котар.

Також очікуємо результатів від матчу чоловічих команд в категорії 50+, в якій грають кам’янчани.

Довідково

Михайло Макарович Бака  (1927 –2009) був головою Комітету з фізичної культури та спорту при Раді Міністрів Української РСР, входив до складу колегії Держкомспорту СРСР і Президії Національного олімпійського комітету СРСР.