“Ми готуємось краще”: Камбосос впевнений, що бажає перемоги більше за Ломаченка

12 травня в австралійському Перті відбудеться бій за вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі між ексчемпіонами світу в легкій вазі австралійцем Джорджем Камбососом-молодшим (21-2, 10 KO) та українцем Василем Ломаченком (17-3, 11 KO).

Пояс став вакантним після того, як його колишній володар Девін Хейні перейшов у першу напівсередню вагу.

Напередодні бою австралієць висловився про суперника та поєдинок. Джордж впевнений, що бажає перемоги набагато сильніше. Про це він розповів fightnews.info.

“У нього IQ, як у Альберта Ейнштейна. У Ломаченко ще багато чого в запасі. Та я не вірю, що в ньому все ще сидить цей злий пес. Я маю сумнів, що він хоче перемоги так само сильно, як я. Але в жодному разі Ломаченка не можна ігнорувати. Якби я це зробив, мене можна було б вважати ідіотом. Ми готуємось краще за Ломаченка, як тільки прозвучить гонг, вся повага зникне. Настав час зайнятися роботою”, – сказав Камбосос.

Нагадаємо, Ломаченко в травні минулого року програв американцю Девіну Хейні, так і не здобувши статус абсолютного чемпіона світу. Джордж Камбосос двічі виступав проти Хейні, обидва рази поступившись. Хейні забрав у австралійця всі чемпіонські пояси.

Бій між Василем та Джорджем пройде на “RAC Arena” в австралійському Перті, початок – орієнтовно о 5:00.

Читайте також: