“Боруссія Д” – “ПСЖ”: де дивитись матч Ліги чемпіонів, прогнози букмекерів

Дортмундська “Боруссія” прийме на своєму полі “Парі Сен-Жермен” у межах першого матчу півфіналу Ліги чемпіонів сезону-2023/24. Гра відбудеться сьогодні, 1 травня, в Дортмунді на арені “Зігналь-Ідуна-Парк”. Початок матчу – о 22:00 за київським часом.

Прогноз букмекерів на гру “Боруссія Д” – “ПСЖ”

На думку букмекерів, фаворитами матчу “Боруссія Дортмунд” – “ПСЖ” є підопічні Луїса Енріке. На перемогу парижан приймають ставки з коефіцієнтом 2.45. Успіх німецького клубу оцінюють у 2.90. Нічийний результат зустрічі між “Боруссією” та “ПСЖ” – 3.70.

На те, що обидві команди заб’ють у матчі “Боруссія Д” – “ПСЖ”, букмекери дають прогноз із коефіцієнтом 1.44.

Де дивитися “Боруссія Д” – “ПСЖ”

Футбольні вболівальники можуть подивитися гру “Боруссія Дортмунд” – “ПСЖ” у прямому ефірі на платформі Megogo, зокрема на каналі Megogo Футбол 1 та в розділі Спорт, що входять до пакету Максимальний. Також гра транслюватиметься для користувачів платформи Volya TV.

Матч довірили обслуговувати англійській бригаді арбітрів на чолі з Ентоні Тейлором. Йому допомагатимуть: Гері Бесвік та Адам Нанн. Четвертий арбітр – норвежець Еспен Ескос. За VAR відповідатиме Стюарт Аттвелл, якому асистуватиме Девід Кут.

На стадії чвертьфіналу у другому матчі “ПСЖ” здійснив камбек у грі з “Барселоною”, здолавши каталонців на виїзді з рахунком 4:1. “Боруссія” за підсумками двох матчів пройшла “Атлетико Мадрид”.

Читайте також: