Катаріна Завацька здобуває перемогу на старті турніру ITF W100 у Вісбадені

Українська тенісистка Катаріна Завацька (№181 WTA) здобула перемогу в матчі 1/16 фіналу ґрунтового турніру ITF W100 у Вісбадені (Німеччина).

У напруженому поєдинку, що тривав три сети, Завацька, яка мала статус лакі-лузера, обіграла хорватську тенісистку Тару Вюрт (№741 WTA) з рахунком 5:7, 7:5, 6:3.

 У другому сеті їй вдалося здійснити ривок, відігравши перевагу суперниці, яка вела 5:3. Протягом матчу Катаріна здійснила 10 брейків, але також програла 8 геймів на своїй подачі. Матч розпочався не на користь українки, адже після першого сету вона програвала з рахунком 5:7.

Проте, Завацька не здалася і у другому сеті їй вдалося здійснити ривок, відігравши перевагу суперниці, яка вела 5:3. Протягом матчу Катаріна здійснила 10 брейків, але також програла 8 геймів на своїй подачі. Матч тривав майже три з половиною години.

Варто зазначити, що це була перша зустріч цих тенісисток на корті.

Цікаво, що Завацька не змогла дограти фінал кваліфікації проти чешки Барбори Паліцової через травму, але все ж таки отримала шанс зіграти в основній сітці завдяки відмові однієї з учасниць.

  • ITF W100. Вісбаден, Німечиина. Перше коло

Катаріна Завацька (Україна) – Тара Вюрт (Хорватія) – 5:7, 7:5, 6:3

У наступному раунді Завацька гратиме проти другої сіяної Анни Бондар з Угорщини (№95 WTA).

Читайте також: