Промоутер Паркера: “Джозеф – тимчасовий чемпіон WBO і наступний у черзі на титульний бій”

Девід Хіггінс, промоутер тимчасового чемпіона WBO у надважкій вазі Джозефа Паркера, розповів, що новозеландець бажає провести титульний бій за повноцінний чемпіонський пояс. Однак боксер готовий розглянути інших суперників.

“Боксери кажуть, що будуть битися з ким завгодно, і у випадку з Джозефом це правда. Він хотів би потрапити до карти боїв у Саудівській Аравії у вересні чи жовтні, і з ким би його не попросили, він битиметься.

Інший момент полягає в тому, що він тимчасовий чемпіон WBO, обов’язковий і наступний у черзі. Кожен боксер бажає битися за титул чемпіона світу. Джозеф, звичайно, хотів би битися з переможцем бою Усика та Ф’юрі, але це не обов’язково означає, що так одразу станеться.

Було б чудово провести реванш із Джошуа. Але я не впевнений, що це буде наступним боєм. Я думаю, що Джозеф зараз переможе Джошуа. Якщо відкинути всі розмови, я думаю, що він переможе Ей-Джея. Промоутери Джошуа, звичайно, вважають інакше, але вони визнають, що існує ризик для їхнього бійця”.

Чемпіонським поясом WBO у надважкій вазі володіє Олександр Усик. Українець проведе наступний бій із Тайсоном Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона світу 18 травня.

Наступним у черзі із захисту титулів, якими володіє Усик, йде Філіп Хргович, обов’язковий претендент на пояс IBF. Хорват проведе бій проти британця Даніеля Дюбуа 1 червня. За Хрговичем черга із захисту титулів настає для WBO, де обов’язковим претендентом є Паркер.

Джозеф в останньому бою переміг китайського суперважковаговика Чжана Чжилея. Новозеландець планував готуватися до реваншу з Чжилеєм, оскільки це прописано у їхньому контракті.

Читайте також: