Конор Макгрегор став співвласником ліги кулачних боїв BKFC

Колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор офіційно став співвласником Bare Knuckle Fighting Championships (BKFC) – американської промоутерської компанії, яка займається організацією кулачних боїв.

Ірландець викупив частку у знаменитій лізі кулачних боїв. Її мажоритарним власником залишається Triller. Компанія McGregor Sports and Entertainment стала співвласником.

Як повідомляється, партнерство розширить сферу діяльності BKFC завдяки можливостям Макгрегора з просування та, ймовірно, допоможе BKFC стати місцем, де бійці зможуть спробувати свої сили у змаганнях на голих кулаках.

Нагадаємо, у квітні було офіційно оголошено, що 35-річний ексчемпіон повернеться до октагону після майже трирічної перерви. Бій Макгрегора з ексчемпіоном Bellator Майклом Чендлером відбудеться 29 червня в Лас-Вегасі на T-Mobile Arena в рамках івенту UFC 303. Конор і Майкл поб’ються у напівсередній ваговій категорії (до 170 фунтів або 77 кілограмів).

Макгрегор свій останній бій у октагоні провів у липні 2021 року, поступившись Дастіну Пор’є. Раніше ірландець викликав на бій легендарного філіппінського боксера, колишнього чемпіона світу у восьми вагових категоріях Менні Пак’яо.

Чендлер у своєму останньому бою також програв Пор’є. Поєдинок відбувся у листопаді 2022 року.

Читайте також: