Збірна України буде під посиленою охороною на Євро-2024

Збірна України отримає посилений захист під час проведення Євро-2024 із боку німецьких органів безпеки.

Міністр внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер повідомила, що сили безпеки працюватимуть посилено, а проведення європейської форми стане пріоритетом для роботи її відомства.

“Ми захищатимемо всі команди, вболівальників та гостей – і особливо, звичайно, українську команду: ми робимо все можливе, щоб убезпечити їх у Німеччині, тут діятимуть ще вищі заходи безпеки. Це одна з найбільших футбольних подій у світі, яка відбувається в особливо напруженій політичній ситуації”.

Постійним місцем дислокації команди Сергія Реброва стане місто Вісбаден – столиця федеральної землі Гессен на заході Німеччини, розташована поряд із Майнцем та Дармштадтом, неподалік Франкфурта.

Команда Сергія Реброва на чемпіонаті Європи-2024 зіграє у квартеті Е з Бельгією, Словаччиною та Румунією. Перший матч Україна проведе із Румунією 17 червня. Також відкритий продаж квитків на матчі “синьо-жовтих” на Євро-2024.

Україна вчетверте зіграє на чемпіонаті Європи. “Синьо-жовті” незмінно виступають у фінальній частині континентальної першості з 2012 року.

Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Читайте також: