“Він зможе зробити все добре”: ексчемпіон світу Енді Руїс висловився про бій Усик-Ф’юрі

Напередодні повернення на ринг Енді Руїс зробив прогноз на бій Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) та Олександра Усика (21-0, 14 KO) за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті.

Руїс збирається повернутися в андеркарті Теренса Кроуфорда проти Ізраїла Мадрімова, який стане першим боєм колишнього беззаперечного короля напівсередньої ваги в молодшій середній вазі. Це буде перша закордонна подія в Лос-Анджелесі від Turki Alalshikh і Riyadh Season. Руїс зустрінеться з Джареллом “Великим малюком” Міллером , який є однією з найбільш суперечливих фігур у боксі. Важковаговик відомий тим, що провалив кілька тестів на наркотики напередодні бою з Ентоні Джошуа в червні 2019 року.

Зараз Руїс виданню Boxing News висловився, що думає з приводу бою Ф’юрі з Усиком.

“Я думаю, що якщо Усик кине свої комбінації, зайде всередину, дотримуватиметься плану на гру і не дозволить Тайсону Ф’юрі бити його, використовувати свій джеб, використовувати дистанцію, я думаю, що він зможе зробити все добре”.

Довгоочікуваний бій у суперважкій вазі між Ф’юрі та Усиком відбудеться 18 травня в Саудівській Аравії.

Нагадаємо, президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман запропонував зміни – щоб бій обслуговували не три судді біля рингу, як заведено, а одразу шість. На його думку трьох суддів буде мало, адже йдеться про найбільший бій в історії, і протиріччя можуть дуже нашкодити.

Читайте також: