Гейні візьме паузу у кар’єрі після бою з Гарсією

Батько володаря поясу WBC у першій напівсередній вазі Девіна Гейні – Білл Гейні – заявив, що його син візьме паузу в кар’єрі після поєдинку з Райаном Гарсією.

“Девін бере перерву. Ми збираємося продовжувати працювати, доки він не повернеться, і я впевнений, що ми зробимо оголошення найближчим часом.

Якщо у Гейні зламана щелепа, йому знадобиться час, щоб відновитися, перш ніж повернутися на ринг, щоб запобігти повторенню проблеми. У бою він зазнав жахливої поразки від Райана, і йому пощастило, що він не був нокаутований. Можливо, було б краще, якби Гейні був нокаутований, бо він зазнав би менших ушкоджен”.

Бій відбувся у Брукліні, у “Барклайс-центрі”. Гейні тричі за поєдинок опинився у нокдауні. За суддівськими записками Райан тріумфував з рахунком 114:100 та 115:109. Ще один суддя зафіксував нічию (112:112).

Гарсія, незважаючи на перемогу, не відібрав чемпіонський пояс у Гейні, оскільки перевищив обумовлений ліміт вагової категорії. За словами глави WBC Мауріс Сулеймана, пояс не стає вакантним, а залишається у Девіна.

До поєдинку з Райаном Гейні у своєму останньому бою впевнено переміг Реджиса Прогрейса одноголосним рішенням суддів. Спочатку Девін озвучував ідею протистояння з іспанцем Сандором Мартіном. Після поразки Гейні натякав на можливість реваншу з Гарсією.

Читайте також: