Польський спортивний бренд 4F став офіційним спонсором НОК України

Національний олімпійський комітет (НОК) України офіційно оголосив про початок співпраці з польським виробником спортивного екіпірування 4F.

Бренд став спонсором національної олімпійської збірної команди України на три найближчі олімпійські цикли. Українські спортсмени-олімпійці носитимуть екіпірування 4F на ОІ-2024 у Парижі, а також протягом всього циклу Зимових ОІ-2026 та Літніх ОІ-2028.

Президент НОК України Вадим Гутцайт з цього приводу заявив:

“Завдяки захисникам нашої держави, українські спортсмени мають можливість брати участь у міжнародних змаганнях. Саме тому екіпірування – це не тільки про комфорт та зручність, а ще й про національну ідентичність, яка буде вплетена яскравими елементами в сучасний дизайн олімпійської колекції від 4 F. Україна – сильна країна! А українські атлети – гідні представляти свою державу в якісній формі від якісного виробника”.

Очікується, що на початку літа буде представлено ексклюзивну олімпійську колекцію від 4F для національної команди України, яка візьме участь в ОІ-2024.

4F – популярний європейський бренд, який протягом багатьох років був спонсором НОК Польщі, а протягом двох останніх ОІ надавав екіпірування дев’яти європейським збірним командам від Польщі до Португалії.

Літні Олімпійські ігри-2024 відбудуться у Франції з 26 липня по 11 серпня. На змаганнях буде розіграно 329 комплектів нагород у 32 видах спорту.

Читайте також: