П’ять українських тенісисток дізналися своїх суперниць на турнір WTA 1000 у Мадриді

З 22 квітня по 5 травня в іспанській столиці пройде тенісний турнір WTA 1000 Mutua Madrid Open. Україну на ньому представлятимуть п’ять тенісисток: Леся Цуренко, Еліна Світоліна, Марта Костюк, Ангеліна Калініна та Даяна Ястремська.

Цуренко розпочне шлях з першого кола, де їй протистоятиме представниця Філіппін Александра Еала. Минулого року Леся дійшла до третього кола на цьому турнірі, а до цього зазнавала поразок в першому колі.

Світоліна і Ястремська стартуватимуть з другого кола, де дізнаються суперниць за підсумками кваліфікації. Серед потенційних суперниць Еліни – іспанка Сара Соррібес Тормо, а Ястремська може зіграти проти американки Аманди Анісімової.

Калініна і Костюк також зіграють з другого кола. Ангеліна зустрінеться з переможницею пари Вань Яфань (Китай) – Керолайн Доулгайд (США), а Марта – з сильнішою з пари Лорен Девіс (США) – Маяр Шериф (Єгипет). Костюк двічі доходила до другого кола на цьому турнірі.

Згідно з жеребкуванням, українські тенісистки не зможуть зіграти одна проти одної до 1/8 фіналу. Ймовірно, українки зустрінуться у чвертьфіналі, де теоретично можуть зіграти Еліна Світоліна та Леся Цуренко.

Перше коло

  • Леся Цуренко — Александра Еала (Філіппіни)

Друге коло

  • Еліна Світоліна — Сара Соррібес Тормо (Іспанія) / переможниця кваліфікації
  • Даяна Ястремська — Аманда Анісімова (США) / переможниця кваліфікації
  • Леся Цуренко/Александра Еала — Сорана Кирстя (Румунія)
  • Ангеліна Калініна — Вань Яфань (Китай) / Керолайн Доулгайд (США)
  • Марта Костюк — Лорен Девіс (США) / Маяр Шериф (Єгипет)

Читайте також: