“Він зможе задушити його”: відомий тренер висловився про поєдинок Усик-Ф’юрі

Досвідчений тренер Шейн Макгіган розповів, що він думає про майбутній беззаперечний бій між Олександром Усиком (21-0, 14 KO) і Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 KO).

Цей довгоочікуваний бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті відбудеться 18 травня в Ер-Ріяді.
Переможець довгоочікуваного бою стане першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні у XXI столітті. Останнім був легендарний британець Леннокс Льюїс, який у 1999 році переміг американця Евандера Холіфілда.
У розмові з The Stomping Ground Макгігана запитали про бій.

“Ф’юрі зараз добре виглядає, має хорошу форму, скинув вагу. Є певні бої, де він міг би тримати вагу, як проти Вайлдера, який від природи худий і не має високої результативності, тому він міг би анулювати його. Але Усик дуже спритний, тому вони трохи зменшили вагу Тайсона, щоб вони могли порівнятися з за роботою ніг і швидкістю. Це буде справді захоплюючий бій. Зважаючи на недавні успіхи Усика, я думаю, що він зможе задушити його (Ф’юрі)”, – сказав Макгіган.

Нагадаємо, Всесвітня боксерська рада вигадала спеціальну нагороду, яку в бою за звання абсолютного чемпіона світу отримає переможець. Це пояс у кольорах українського та британського прапорів. Його представив президент WBC Маурісіо Сулейман.

Читайте також: