Лунін у серії пенальті вивів “Реал” у півфінал Ліги чемпіонів

У вирішальному матчі півфіналу Ліги чемпіонів “Реал” дотиснув “Манчестер Сіті”.

Підопічні Карло Анчелотті вийшли вперед уже в дебюті зустрічі. На 12-й хвилині Родріго після прострілу Вінісіуса Жуніора з правого флангу залишився без опіки в центрі штрафного та з другої спроби переграв Едерсона.

Після пропущеного м’яча команда Хосепа Гвардіоли постійно атакувала, тоді як “Реал” повністю зосередився на обороні. Тривалий час “Королівському клубу” вдавалося витримувати тиск суперника, але все ж “городяни” зуміли відігратися.

На 76-й хвилині простріл Жеремі Доку з лівого флангу зупинив Антоніо Рюдігер, але на добиванні Кевін Де Брейне потужно пробив під поперечину воріт Луніна – 1:1.

В основний час визначити переможця так і не вдалося, тож гра перетекла в екстра-тайми. У першому малюнок гри прогнозовано не змінився. Тим дивніше, що найкращий момент створив “Реал”. Уже в компенсований до першого екстра-тайму час Рюдігер відгукнувся на пас Діаса, але ударом в дотик зблизька трохи не влучив у рамку. Врешті королівський клуб зумів втримати нічию, і доля поєдинку визначилася у серії пенальті.

Перший удар “Реала” змарнував Модріч. Але далі Лунін покарав Бернарду Сілву за піжонство: португалець вирішив пробити по центру, але українець його задум розгадав і спокійно парирував. Далі українець “потягнув” ще й удар Матео Ковачіча. Вирішальним став влучний удар Рюдігера. 4:3 – “Реал” вривається у півфінал ЛЧ.

Читайте також: