Катаріна Завацька поступилася Кларі Бюрель у стартовому матчі на турнірі WTA 250

Українська тенісистка Катаріна Завацька (WTA 182) зазнала поразки у стартовому матчі основної сітки турніру WTA, який відбувається у французькому Руані. Українка, пробившись до основної сітки завдяки перемозі у кваліфікації, не змогла подолати француженку Клару Бюрель (WTA 44), яка отримала статус сьомої сіяної. Варто зазначити, що це була перша особиста зустріч тенісисток.

Ключовим моментом першої партії став шостий гейм на подачі Бюрель. Завацька заробила п’ять брейк-поінтів, з яких один виявився успішним, дозволивши їй вирватися вперед. Тенісистки обмінялися брейками у наступних двох геймах, а в дев’ятому геймі Завацька вдало подала на сет, вийшовши вперед у матчі.

Друга партія розпочалася з обміну брейками. За рахунку 3:2 Бюрель вийшла вперед, зробивши два брейки на подачах Завацької, програвши лише один на своїй. У підсумку француженка перевела гру в третій сет.

У третьому сеті Бюрель здобула перемогу, здобувши ранній відрив у три гейми. Завацькій не вдалося відіграти цей дефіцит до кінця партії.

Матч тривав 2 години 14 хвилин і завершився з рахунком 6-4, 4-6, 2-6 на користь Бюрель. Завацька допустила 5 подвійних помилок на подачах і відіграла лише 30% брейк-поінтів.

Таким чином, на турнірі у Руані залишається лише Ангеліна Калініна, яка у першому колі обіграла іншу француженку Алізе Корне.

  • WTA 250 Руан. Ґрунт у приміщенні. 1/16 фіналу

Клара Бюрель (Франція) – Катаріна Завацька (Україна) – 3:6, 6:3, 6:2

Читайте також: