“Це рекорд”: Ф’юрі розповів, що битиметься з Усиком за вісім титулів

18 травня в Ер-Ріяді відбудеться об’єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між володарем поясів за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександром Усиком (21-0, 14 KO) та чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 KO).

У цьому поєдинку на кону стоятимуть не чотири, а вісім титулів. Про це розповів “Циганський король”, повідомляє Badlefthook.

“Я багато разів чув коментарі про чотири титули. Та в цьому поєдинку на кону буде набагато більше, ніж чотири пояси. У нас є титули IBO, IBF, WBO, WBA, WBC, The Ring та лінійний чемпіонат. Тож для тих, хто думав інакше, виправлю вас: буде вісім титулів. Вісім поясів буде розіграно у цьому бою. Це рекорд”, – сказав Ф’юрі.

Нагадаємо, вперше букмекери кардинально змінили свої прогнози на довгоочікуваний бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між Олександром Усиком (21-0, 14 KO) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 KO).

Тепер фаворитом бою є українець. На його перемогу ставлять коефіцієнт 1.9, у той час як на перемогу британця можна поставити 1.95.

Читайте також: