Богачук отримав пояс тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі

Українець Сергій Богачук (24-1, 23 КО) на спеціальній церемонії отримав пояс тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі.

Захід відбувся у Мексиці. Під час прес-конференції пояс українцю вручили президент WBC Маурісіо Сулейман і віце-президент WBC Альберто Леон.

Нагадаємо, Богачук впевнено переміг американця Браяна Мендосу у бою, який пройшов наприкінці березня у Лас-Вегасі. За підсумками 12-ти раундів усі судді віддали перемогу Богачуку – 118-110, 117-111 та 117-111.

Сергій виборов титул тимчасового чемпіона WBC. Новим володарем повноцінного поясу WBC у першій середній вазі став Себастьян Фундора, який переміг Тіма Цзю. Після бою промоутер американця Семпсон Левкович заявив, що пріоритетною метою для його підопічного є бій-реванш із Цзю, перш ніж зустрітися з Теренсом Кроуфордом чи Ерролом Спенсом.

Богачук, у свою чергу, став обов’язковим претендентом за версією WBC на бій із Фундорою за два чемпіонські пояси у першій середній вазі. Себастьян має вибір – ще один офіційний претендент з боку WBO, колишній абсолютний чемпіон у двох вагових категоріях Теренс Кроуфорд.

Читайте також: