У Кам’янському вітали спортсменів-випускників (фотозвіт)

2 червня у дитячо-юнацькій спортивній школі №4 відбулося велике свято – Випускний-2023.

Символічно, в 2023 році випустилися 23 спортсмени серед яких 2 Майстри спорту України зі спортивної акробатики та 16 кандидатів у Майстри спорту з дзюдо, художньої та спортивної гімнастики, естетично групової гімнастики, спортивної акробатики, стрибків на акробатичній доріжці та тхеквондо ВТФ.

Це спортсмени:

Єлизавета Пивоварова, Анна Степовенко, Єва Яковлева, Анастасія Семенюк, Влада Лабуда, Ганна Малишева, Діана Єрьомкіна, Владислав Петренко, Анастасія Плескачова, Кирило Горобець, Олег Бірковський, Поліна Капелюшник, Азнів Лалалян, Ярослав Рижко, Захар Шошер, Даніл Панченко та Данило Малахов.

Серед них фіналісти Кубку Світу 2023 року з естетичної групової гімнастики, багаторазові призери Чемпіонатів України з естетичної групової гімнастики, спортивної акробатики, тхеквондо ВТФ та спортивної гімнастики. Члени збірних команд області.

Щирі вітання

Привітати випускників прийшли почесні гості – начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, секретар міськради Наталія Ктітарова, директор КЗ «Спорт для всіх» Світлана Наволочка, директор ДЮСШ №4 Олександр Кірпа, директор СК «Прометей» Анатолій Івашина та директор ДЮСШ№1 Микита Івашина.

– Дякую за те, що запросили, хочу привітати вас в цей особливий день, – сказала Н.Ктітарова. – Бажаю вам втілювати у життя свої мрії, легкої вам долі, мирної країни, батькам радості, яку їм приносять діти, а тренерам – майбутніх чемпіонів.

Приєднався до привітань і начальник управління молоді та спорту.

– Бажаю, щоб ваше життя склалося так, як ви хочете, щоб ви знайшли себе у дорослому житті, і не забували тренерів, приходили в гості до своєї спортшколи – зазначив Е.Коряк. – Можливо хтось з вас стане тренером, хтось ветераном спорту, хтось захоче освоїти нову професію. Та головне, щоб ви жили в незалежній, вільній Україні. Віримо, скоро переможемо і настане мир. Зі святом вас!

Почесні гості вручили випускникам свідоцтва про закінчення ДЮСШ №4.

Не стримуючи сліз, тренер відділення спортивної гімнастики Лариса Коновалова згадала, як ці вже дорослі діти прийшли до неї зовсім маленькими, задавали багато питань, навчалися новому, ставали чемпіонами, та побажала їм успіхів у подальшому житті.

Спортсмени також висловили слова вдячності тренерам та задарили їх квітами та обіймами.

Єлизавета Пивоварова, фіналістка Кубку світу 2023 року, переможниця та призерка чемпіонів області та України з естетичної групової гімнастики, яка закінчила заклад зі спортивним розрядом Кандидат у Майстри спорту висловила подякувала від імені усіх спортсменів своїм тренерам.

– Дякую вам за майстерність, терпіння, за любов, за те, що наше дитинство та юність багато років крокувала поруч з вами, – сказала Єлизавета. – Спасибі за віру і витримку, за силу, сміливість і наполегливість. Завдяки вам ми з кожним днем стаємо кращими, хоробрішими і впевнішими. Ми пишаємося тим, що ми тренувалися під вашим керівництвом. Дякуємо вам!

На згадку спортсмени-випускники підготували для всіх присутніх зворушливий прощальний танець, який нікого не залишив байдужим.