Жіночий “Прометей” вчетверте поспіль стає чемпіоном України з волейболу

У Чернівцях завершилася фінальна серія чемпіонату України з волейболу серед жінок Суперліги, яка тривала до трьох перемог. Дніпровський клуб “Прометей” впевнено домінував, здолавши своїх землячок з “Аланти” у третьому матчі з рахунком 3:0 (25:12, 25:15, 25:11).

На відміну від попередніх двох фінальних зустрічей, де “Аланта” хоча б в одному сеті кидала виклик лідеру, цього разу справжньої боротьби не було. “Прометей” продемонстрував свою беззаперечну перевагу, чітко контролюючи хід гри протягом усіх трьох партій.

Ця перемога стала третьою поспіль для “Прометея” в Суперлізі, і всі три тріумфи були здобуті з однаковим рахунком 3:0. Це свідчить про тотальне домінування команди Івана Пєткова, яка не знала собі рівних протягом всього сезону.

Варто зазначити, що “Прометей” встановив унікальне досягнення. У всіх іграх чемпіонату Суперліги (груповий етап та плей-оф), а також у розіграші Кубка України команда здобула перемоги з однаковим рахунком 3:0.

До слова, “Прометей” здобув золоті нагороди вчетверте поспіль, розпочавши цю переможну серію ще в сезоні 2020-2021 років.

  • Чемпіонат України з волейболу. Суперліга. Жінки. Фінал. Чернівці. Третій матч

“Прометей” (Дніпро) – “Аланта” (Дніпро) – 3:0 (25:12, 25:15, 25:11)

Читайте також: