Британський ветеран-суперваговик розкрив, з ким битиметься Ентоні Джошуа

Британський ветеран-суперваговик Дерек Чісора в інтерв’ю IFL TV розповів, з ким Ентоні Джошуа битиметься наступним.

Джошуа зараз у хорошій формі, він повернувся до свого найкращого результату після двох важких років і двох поразок від Олександра Усика у 2021 та 2022 роках.

Після втрати свого тріо поясів чемпіона світу він відновився, здобувши чотири перемоги за 11 місяців проти Джермейна Франкліна, Роберта Геленіуса, Отто Валліна та нещодавно Френсіса Нганну, якого він нокаутував на початку березня.

Існує багато припущень щодо того, з ким він може битися наступним, і багато хто думає, що це може стати переможець беззаперечного бою між Ф’юрі та Усиком, але в них є пункт про реванш. Тому Чісора назвав інший варіант

“У контракті сказано, що він повинен чекати, тому йому доведеться чекати. Він битиметься з переможцем Даніеля Дюбуа та Філіпа Хрговіча на Уемблі. Такий план”, – зазначив Чісора.

Оскільки пояс IBF буде звільнений відразу після беззаперечного бою, у наступному змаганні Джошуа змагатиметься за повернення одного зі своїх старих поясів.

Нагадаємо, 8 березня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді відбувся вечір боксу, в якому ЕйДжей бився з камерунцем Френсісом Нганну. Британцю вистачило лише два раунди, щоб нокаутувати опонента і здобути впевнену перемогу.

Читайте також: