Британський супертяж Дерек Чісора заявив, що поєдинок Усик-Ф’юрі може перетворитися на криваву бійню

Трохи більше місяця залишилося до довгоочікуваного поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між Олександром Усиком (21-0, 14 KO) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 KO).

Легендарний британський супертяж Дерек Чісора (34-13, 23 КО) в інтерв’ю Lights Out заявив, що нещодавня травма “Циганського короля” може бути “на руку” українцю, який зосередиться, щоб бити по болючому місцю.

“Фьюрі доведеться боксувати. Він не може дозволити собі просто влаштувати бійку, адже око ще не зажило. Адже рана може розкритися будь-якої миті. Знаю, що Усик відпрацьовуватиме цей момент у кемпі. Він тренуватиметься з прицілом максимально працювати з травмованим оком. Він зробить все, щоб шви знову розійшлися. І тоді бій перетвориться на криваву бійню”, – сказав Чісора.

Сам Чісора зустрічався і з Усиком, і з Ф’юрі. Українцеві боксер програв рішенням суддів. Зі співвітчизником бився тричі. Спочатку програв по очках, потім двічі поспіль капітулював достроково.

Бій Усик-Ф’юрі пройде 18 травня в  Ер-Ріяді в 00:30, тобто, за нашим часом вже у неділю, 19 травня. Онлайн-трансляцію проведе сайт OBOZ.UA. Також поєдинок можна буде дивитися на платформі Megogo та DAZN. Вартість показу стане відома пізніше.

Нагадаємо, промоутер британського боксера Тайсона Ф’юрі Боб Арум заявив, що команда “Циганського короля” працює над відмовою від реваншу з Олександром Усиком. На думку Арума, якщо Ф’юрі переможе, то краще йому зустрітися з Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО).

Читайте також: