На Дніпропетровщині обрали кращих спортсменів та тренерів

Відділення Національного олімпійського комітету України в Дніпропетровській області визначило кращих спортсменів та тренерів області за минулі січень-березень.

Кращою спортсменкою січня стала чемпіонка світу зі стрибків у висоту, 22-річна легкоатлетка Ярослава Магучіх, її тренерка Тетяна Степанова – кращою тренеркою місяця.

Ярослава виборола “золото” на етапі Світового легкоатлетичного туру Іnternational Jump Meeting у німецькому Котбусі. Також на цих змаганнях спортсменка встановила рекорд і показала найкращий результат сезону в світі – 2.04.

Кращою спортсменкою лютого стала 27-річна борчиня Анастасія Осняч-Шустова, її тренер Микола Махінько – кращим тренером місяця. Анастасія здобула срібну медаль у ваговій категорії до 76 кг на чемпіонаті Європи з вільної боротьби, який проходив у румунському Бухаресті. Це був перший успіх спортсменки на дорослих чемпіонатах Європи.

В березні НОК Дніпропетровщини кращим спортсменом обрав 23-річного легкоатлета Михайла Кохана, а його батька – Сергія визнали кращим тренером місяця.

Михайло виграв першу міжнародну нагороду в 2024 році – золоту медаль Кубка Європи з метань у Португалії, де спортсмен відправив снаряд на 78.13 м.

Про церемонію нагородження кращих атлетів та їхніх тренерів буде повідомлено пізніше.

Читайте також: