9-річний дніпрянин переміг на Всеукраїнських змаганнях з настільного тенісу

З 28 по 31 березня в селі Андріївка (Львівська обл.) пройшли Всеукраїнські змагання з настільного тенісу серед найсильніших мінікадетів 2011 року народження та молодших.

Серед учасників був вихованець дніпровської школи настільного тенісу, 9-річний Марк Вороной, тренера Олексія Стеріна. Хлопець показав значну перевагу по грі й отримав лише одну поразку з 10 зустрічей. Таким чином, спортсмен став переможцем “Всеукраїнських змагань найсильніших мінікадетів 2011 р.н. та молодші (ТОП-12)”.

Це не перша перемога юного спортсмена. Минулого тижня він став абсолютним чемпіоном міста Дніпра серед спортсменів 2009 р.н., виграв особистий розряд, парний чоловічий і змішаний. Також на початку березня Марк посів 2 місце на командному чемпіонаті України з настільного тенісу серед мінікадетів 2011 р.н. і молодших. А в особистому заліку хлопець виборов ще дві “бронзи” у парному чоловічому і змішаному розряді.

Дніпропетровщина відома своїми тенісистами, це Микита Завада, Дар’я Ковальова, Поліна Пащенко, Олег Реготун, Онуфрій Гоян та інші. У минулому році вони завоювали 67 медалей на чемпіонатах України, а 5 спортсменів брали участь у чемпіонатах Європи.

Читайте також: