Стартував продаж квитків на товариський матч Німеччина – Україна

Українська асоціація футболу оголосила про початок продажу квитків на товариський матч за участю збірних Німеччини та України, що відбудеться 3 червня у німецькому Нюрнберзі.

Квитки можна придбати за посиланням до шести штук на одну персону. Вартість перепусток в залежності від категорії глядачів та умов придбання варіюється від 10 до 25 євро. З більш детальною інформацією можна ознайомитись на сайті УАФ.

Нагадаємо, збірна України тріумфально пробилася на ЧЄ-2024 через плей-офф, здобувши дві вольові перемоги 2:1 над Боснією і Герцеговиною та Ісландією.

Команда Сергія Реброва на чемпіонаті Європи-2024 зіграє у квартеті Е з Бельгією, Словаччиною та Румунією. Перший матч Україна проведе із Румунією 17 червня. Також відкритий продаж квитків на матчі “синьо-жовтих” на Євро-2024.

Німеччина – країна-господарка майбутньої континентальної першості, яка пройде з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі ЧЄ приймуть арени у Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Читайте також: