Команда Ф’юрі хоче відмовитися від реваншу з Усиком

Промоутер британського боксера Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) Боб Арум заявив, що команда “Циганського короля” працює над відмовою від реваншу з Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

Про це він розповів виданню Daily Express

На думку, Арума, якщо Ф’юрі переможе 18 травня, то краще йому зустрітися з Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО). Адже реванш з Усиком може зацікавити вболівальників тільки в тому випадку, якщо перший бій завершиться внічию або неоднозначною перемогою одного із спортсменів.

“Якщо бій Усик – Ф’юрі буде класичним, то публіка, безумовно, захоче побачити реванш. Він переважить бій із Джошуа і пройде згідно з контрактом. Та якщо  поєдинок вийде одностороннім і Ф’юрі переможе, ми сядемо з організаторами шоу із Саудівської Аравії, щоб обговорити деталі та перейти безпосередньо до бою Ф’юрі та Джошуа. Ентоні зараз покращує свою впевненість і, якщо так піде далі, він стане небезпечним для будь-кого. Тому я обираю лише один бій Усика та Ф’юрі”, – сказав Арум.

Нагадаємо, об’єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті пройде в Ер-Ріяді. Попередньо, бій відбудеться в 00:30, тобто, за нашим часом вже у неділю, 19 травня. Онлайн-трансляцію проведе сайт OBOZ.UA. Також поєдинок можна буде дивитися на платформі Megogo та DAZN. Вартість показу стане відома пізніше.

Читайте також: