Українські тенісистки завершили виступи на турнірі WTA 1000 у Маямі: підсумки та гонорари

З 19 по 31 березня в американському Маямі проходить престижний хардовий турнір WTA 1000. Україну в одиночному розряді представляли чотири тенісистки: Еліна Світоліна, Даяна Ястремська, Леся Цуренко та Ангеліна Калініна. У парі виступали Даяна Ястремська із Ангеліною Калініною та сестри Кіченок.

Одиночний розряд

  • Ангеліна Калініна показала найкращий результат серед українок, дійшовши до 1/8 фіналу, де поступилася Юлії Путінцевій. За свої виступи Калініна заробила $101,000.
  • Леся Цуренко та Еліна Світоліна вилетіли з турніру в 1/32 фіналу, програвши Грет Міннен та Наомі Осаці відповідно. Їх призові склали $34,500.
  • Даяна Ястремська завершила виступи на стадії 1/16 фіналу, не зумівши здолати 8-му сіяну Марію Саккарі. За це вона отримала $59,100.

Парний розряд

  • Даяна Ястремська та Ангеліна Калініна досить успішно виступили в парному розряді, дійшовши до чвертьфіналу. У матчі 1/4 фіналу українки програли потужному американському тандему Ейжа Мухаммад / Аліша Паркс. На двох вони заробили $63,600 ($31,800 для кожної).
  • Сестри Кіченок (Надія та Людмила) – Надія та її напарниця У Фансень в 1-му колі програли дуету Сюко Аояма / Александра Крунич, а Людмила та Альона Остапенко на старті вилетіли від Софії Кенін та Бетані Маттек-Сендс. Їхні призові за участь у турнірі склали по $9,320.

Читайте також: