У Кам’янському проходить чемпіонат міста з боксу

28 березня на базі ДЮСШ№1 проходить чемпіонат міста з боксу.

Змагання зібрали близько 100 учасників з місцевих спортивних закладів: ДЮСШ№1 лівобережний філіал і ДЮСШ№1 правобережний філіал, ДЮСШ№2 , клуби “Ринг”,  “Дніпро”, “Дзержинець”  та “Фаворит”.

Як повідомив тренер Кам’янської ДЮСШ №1, суддя змагань, Геннадій Молоков, у чемпіонаті беруть участь дві вікові категорії: 2010-2011 та 2012-2013 років народження, які виступають у різних вагових категоріях.

– Для молодших учасників ці змагання стануть гарним бойовим досвідом, а старші – підготуються до обласного чемпіонату, який пройде в Дніпрі у квітні, – розповів тренер.

На рингу точилися справжні видовищні баталії, адже бокс є одним з найпопулярніших видів єдиноборств у нашому місті. Глядачі вболівали за своїх фаворитів, а досвідчені, старші спортсмени, допомагали розігрітися своїм меншим коллегам та підібрати правильну техніку.

Серед учасників був 11-річний Тимур Москаленко, учень Ліцею №22, вихованець ДЮСШ№1. Хлопець займається лише чотири місяці, сьогодні він вперше вийшов на ринг, але здобув перемогу.

У Кам’янському проходить чемпіонат міста з боксу

– Сьогодні був мій дебют, дуже задоволений результатом, – сказав спортсмен. – Суперник був сильний, але мені вдалося з ним впоратися. Бокс обрав сам, цей вид спорту мені найбільше до вподоби. Тепер буду готуватися до півфіналу чемпіонату міста.

Повболівати за своїх колег завітала й вихованка ДЮСШ№1, дворазова чемпіонка України з боксу, Арина Прищепа. Сьогодні вона готує до виступу юних спортсменів, а сама вже в квітні вирушить на турнір до Києва.

– Вболіваю за спортсменів нашої ДЮСШ, – сказала Арина. – Наші боксери дуже добре підготовлені, захід гарно організований. Вважаю, що спортсмени отримають гарний досвід для участі у подальших змаганнях.

Читайте також: