“Немає жодних гарантій, що цей бій колись відбудеться”: Красюк про поєдинок Усик-Ф’юрі

18 травня усі шанувальники боксу з нетерпінням чекають об’єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між володарем поясів за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександром Усиком та чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі. Поєдинок відбудеться в Ер-Ріяді.

Проте промоутер Олександра Усика Олександр Красюк робить невтішні прогнози – бій може не відбутися.

“У мене немає жодних гарантій, що цей бій колись відбудеться. Тайсон Ф’юрі вже чотири рази поспіль знімався з поєдинку. Ми вже навіть припинили жартувати та критикувати Ф’юрі, аби підтримати його впевненість у собі. І якщо ми ще щось можемо зробити, щоб допомогти йому вийти на ринг з Усиком, ми готові це зробити”, – сказав Красюк виданню Boxingnews24.

Нагадаємо, бій мав відбутися ще 17 лютого, але був скасований через розсiчення, яке отримав британець на тренуванні. Якщо ж поєдинок зірветься і цього разу, то винуватець має заплатити 10 мільйонів доларів штрафу.

Також президент WBC Маурісіо Сулейман оголошував, що між боксерами укладено угоду на повторний поєдинок. Другий бій також готові санкціонувати і у WBO. Повідомлялося, що доля можливого реваншу залежить від першого бою. Ф’юрі заявив, що у контракті є пункт про обов’язковий реванш, і повторний бій з Усиком може відбутися у жовтні.

Читайте також: