“Гідний опонент”: Берінчик про мексиканця Наваррете

18 травня в США відбудеться бій між чемпіоном WBO International у легкій вазі Денисом Берінчиком (18-0, 9 КО) та мексиканцем Еммануелем Наваррете (38-2, 31 КО) за вакантний пояс чемпіона WBO у легкій вазі.

Для українця це стане першим поєдинком в Америці. Він зізнається, що суперник – незручний.

“Це мій перший бій у США. Для мене це виклик та велика мотивація показати себе у найкращій формі за океаном. У мене була можливість боксувати в Америці, коли я був у складі “Українських отаманів” під час участі у WSB. Та не склалося. Тому це для мене другий шанс, і я ним скористаюся. Суперник дуже незручний. До того ж чемпіон світу у трьох вагових категоріях. Гідний опонент. Все побачимо у рингу”, – сказав український боксер.

29-річний Наваррете у листопаді 2023-го завершив внічию поєдинок із бразильцем Робсоном Консейсао та зберіг свій титул WBO у другій напівлегкій вазі.

35-річний Берінчик від 2018 року володіє титулом WBO International у легкій вазі. На його рахунку 18 перемог у 18 поєдинках, з них 9 нокаутом.

Бій Наваррете – Берінчик відбудеться того ж дня, що й поєдинок між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті. Тижнем раніше, 12 травня, свій бій проведе ще один українець Василь Ломаченко. Його суперником у сутичці за вакантний пояс IBF у легкій вазі стане австралієць Джордж Камбосос.

Читайте також: