У Кам’янському розпочався чемпіонат Дніпропетровської області з К-1

З 22 по 24 березня у Камʼянському на базі СК “Прометей” проходить відбірковий чемпіонат Дніпропетровської області з К-1. За результатами змагань буде визначено склад регіональної збірної, що представлятиме нашу область на чемпіонаті України.

За звання чемпіонів на рингу змагатимуться близько 100 пар кікбоксерів з 11 спортивних та бійцівських клубів:

  • СК “Авангард” (м. Дніпро, тренер – Роман Коринець);
  • СК “Самурай” (м. Дніпро, тренер – Денис Мостовий);
  • СК “Тайм Кік” (м. Камʼянське, тренер – Антон Околіта);
  • СК “Дніпровець” (м. Камʼянське, тренер – Руслан Гаман);
  • Файт Клаб Герць ММА (м. Камʼянське, тренер – Владислав Тимченко);
  • СК “Тайгер” (м. Верхньодніпровськ, тренер – Теймур Ібрагімов);
  • БК “Воїн” (м. Синельникове, тренер – Нізамі Будаков);
  • БК “Тай Пан” (м. Кривий Ріг, тренер – Ельчін Джавадов);
  • СК “Кірков” (м. Кривий Ріг, тренер – Кіріл Коваленко);
  • БК “Пітбуль” (м. Апостолове, тренер – Денис Компанієць);
  • СК “Леон” (смт. Ерастівка, тренер – Максим Мовчан).

Під час урочистого відкриття чемпіонату учасників привітали: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, президент Всеукраїнської федерації К-1 Ахмед Ахмедов, заступник голови правління ВПК “Айдар” Ігор Горбачев, президент Дніпропетровської області федерації з К-1 Теймур Ібрагімов, а також директор спортивного комбінату “Прометей” та депутат міської ради від політичної партії “Бджола” Андрій Дроговоз.

– Щиро дякуємо всім представникам різних міст Дніпропетровщини, які сьогодні завітали до Камʼянського. За дорученням голови районної військової адміністрації Олега Гапіча та міського голови Андрій Білоусова хочу побажати вам найкращих результатів. Головне, аби змагання пройшли без травм, а всі спортсмени отримали задоволення від поєдинків та спілкування між собою, – наголосив А. Івашина, – Незважаючи на всі зусилля ворога зламати нас, сила та незламність українського народу залишаються непохитними. Навіть у цей неспокійний час наші юні кікбоксери демонструють єдність та силу. Ви – наше майбутнє! Слава Україні!

За словами президента Всеукраїнської федерації К-1 Ахмеда Ахмедова, Дніпропетровська область займає лідируючі позиції не лише за результативністю виступів, але й за кількістю учасників у цьому виді спорту по всій Україні.

– Ми дуже високо цінуємо роботу тренерів та спортсменів Дніпропетровщини, адже саме ви формуєте основний склад збірної нашої країни. З нетерпінням чекаємо на чемпіонат світу, який пройде в кінці вересня, і впевнені, що ви принесете багато медалей в скарбничку “синьо-жовтої” команди, – підкреслив А. Ахмедов, – Хочу зазначити, що такі турніри не лише сприяють розвитку спорту, але й підтримують моральний дух молоді, яка сьогодні переживає великий стрес, що може негативно вплинути на їхню психіку. Ці змагання – справжнє свято для юних спортсменів і їхніх батьків.

У Кам'янському розпочався чемпіонат Дніпропетровської області з К-1

Під час церемонії відкриття, вихованки школи черліденгу СК “Прометей”, порадували усіх присутніх незабутніми танцювальними номерами. Крім того, протягом дня була проведена благодійна лотерея. Всі виручені кошти будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України. Серед призів для учасників – чашки, футболки, шопери та годинники із символікою К-1.

Одна зі спортсменок Дарина, яка займається К-1 в спортивному клубі “Тайм Кік”, поділилася своїми очікування від майбутніх сутичок.

– Вже більше року я активно тренуюся та встигла взяти участь у 19 різних турнірах. Моя мета сьогодні – здобути перемогу, і я готова зробити для цього все можливе. До речі, я добре знайома зі своєю суперницею – це моя подруга, з якою ми неодноразово зустрічалася на ринзі, – сказала дівчина.

Зазначимо, що за результатами чемпіонату, усі переможці та призери будуть нагороджені медалями та кубками.

Читайте також: