Красюк розповів, чи відбудеться третій бій Усик-Дюбуа

У 2021 році Джошуа програв Усику титули WBA, WBO та IBF, завершивши своє друге чемпіонське правління. Також британець програв українцю і в 2022 році. Проте зараз не вчухають чутки про їх чергове, третє, протистояння. Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк назвав цей бій малоймовірним.

“Я не впевнений, що Ей Джей хоче третього поєдинку. Це здається небезпечним, таке бажання можна порівняти з ігровою залежністю. Програвши гроші в рулетку, ви впевнені, що все виправите. Ви ставите вдвічі або втричі більше, ніж програли, очікуючи, що ваша ставка виграє. Але врешті-решт ви втрачаєте все. Ще одна річ, яка робить їх третій бій менш імовірним, – це послідовність захистів титулів. Як ми всі знаємо, наступна зупинка каруселі – IBF, а не WBC”, – зазначив Красюк.

Нагадаємо, 8 березня в саудівському Ер-Ріяді Ентоні Джошуа бився з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганну. У другому раунді британець нокаутував камерунця. Перемога Джошуа означає, що він зустрінеться з переможцем бою Ф’юрі-Усик, і він вже готовий до цього протистояння.

Джошуа, після того, як двічі програв Усику, здобув 4 перемоги поспіль. Так, він здолав Джермейна Франкліна, Роберта Хеленіуса, Отто Валліна, а тепер і Френсіса Нганну.

Усик вийде на ринг 18 травня проти чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі. В Ер-Ріяді відбудеться об’єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між володарем поясів за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі.

Читайте також: