Веслувальники та волейболісти з Кам’янського вирушають на нові змагання

Дві команди з Кам‘янського візьмуть участь у нових турнірах, де кожна з них зосередиться на власному виді спорту та віковій категорії.

З 6 по 8 червня в Києві відбудеться Чемпіонат України з академічного веслування серед молоді до 23 років. Наше місто представлятимуть двоє спортсменів – Ігор Гопяк та Вікторія Орлянська, під керівництвом тренера ДЮСШ №1 Дмитра Хоросоженка.

У той же час, збірна команда Кам‘янського з волейболу візьме участь у Кубку України та десятих Всеукраїнських спортивних іграх пам‘яті М. М. Баки серед ветеранів у віковій категорії 50+ та 55+. Змагання пройдуть у місті Хмельницький з 2 по 10 червня.

Секретар міської ради Наталія Ктітарова побажала учасникам успіхів та сил на чемпіонатах, а також передала сертифікати від ГО «Бджола», які допоможуть командам в організації поїздки.

– Дякуємо Збройним Силам України, за те, що наші спортсмени мають можливість проводити тренування та брати участь у змаганнях. Віримо в вас та чекаємо з перемогами!, – зазначила вона.

Веслувальники та волейболісти з Кам'янського вирушають на нові змаганняВеслувальники та волейболісти з Кам'янського вирушають на нові змаганняВеслувальники та волейболісти з Кам'янського вирушають на нові змагання