Джо Джойс переміг технічним нокаутом Каша Алі

16 березня у Бірмінгемі в рамках шоу “Чудова сімка” відбувся бій між колишнім тимчасовим чемпіоном світу за версією WBO у хевівейті Джо Джойсом (15-2, 14 КО) та британським боксером Кашем Алі (21-2, 12 КО).

38-річний Джойс повністю перехопив ініціативу на ринзі, хоча діяв неквапливо, неспішно наносячи удари по супернику. Це дедалі більше виснажувало 32-річного Алі, йому нічим було протистояти, він важко дихав, хоча зміг витримати жорстку атаку у 9-му раунді.

Коли до завершення останнього 10-го раунду залишалося 30 секунд, Джойс пішов в атаку й відправив вже змореного опонента в нокдаун, той зміг встати на ноги, але рефері зупинив бій та подарував Джо перемогу технічним нокаутом.

Ця перемога стала першою для Джойса з вересня 2022 року. До цього він зазнавав двох поразок поспіль від китайського суперважковаговика Чжана Чжилея. У квітні 2023 року британець втратив титул тимчасового чемпіона WBO, а потім у вересні програв нокаутом у реванші.

Для Алі – це перша в кар’єрі дострокова поразка. Також він програв за очками українському боксеру Богдану Миронцю у шестираундовому поєдинку, який пройшов у липні минулого року.

Читайте також: